21 آبان 1403

  • 1398/10/24
  • - تعداد بازدید: 395
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
تاکید کارشناس بهبود تغذیه فراشبند

تاکید کارشناس بهبود تغذیه فراشبند بر ترویج الگوی غذایی سالم با جایگزین های غذایی سالم

.

کارگاه آموزشی ترویج الگوی غذایی سالم، با هدف ارتقای آگاهی، نگرش و عملکرد خانواده ها در خصوص تغذیه سالم با جایگزین های مواد غذایی با حضور رابطان و سفیران سلامت شهرستان فراشبند برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شکه بهداشت و درمان فراشبند، کارشناس بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان فراشبند در این کارگاه آموزشی که با هدف ارتقای آگاهی رابطان و سفیران سلامت با ترویج الگوی غذایی سالم و آشنایی با جایگزین های غذایی سالم برگزار شد، با بیان این که پیروی از الگوی غذایی سالم شرط اصلی سلامتی است، عنوان کرد: یکی از ارکان های اصلی خود مراقبتی، توجه به الگوی مصرف غذایی توسط خود فرد است.

«زهرا ضیایی» با تاکید بر اهمیت خود مراقبتی تغذیه ای، افزود: خود مراقبتی تغذیه ای یعنی هر فردی با مفهوم تعادل و تنوع و تناسب در برنامه غذایی روزانه آشنا باشد و با روش های جایگزینی غذایی، استفاده از منابع موجود و در دسترس بتواند نیازهای تغذیه ای خود را بر طرف سازد و به جای مصرف بی رویه آن دسته از مواد غذایی که مصرف زیادشان یک عامل خطر مهم ابتلا به بیماریهای غیر واگیر، اشکال مختلف سوء تغذیه (لاغری، کم وزنی، چاقی و کوتاه قدی) و کمبود ریز مغذی ها می شود، از غذاهای سلامت محور استفاده کند.

او با بیان اینکه با اجرای توصیه‌های آموزشی می‌توانیم از الگوی تغذیه‌ای سالم و جانشین‌های غذایی مناسب با شرایط اقتصادی موجود بهره‌مند شویم، اضافه کرد: با پیروی از الگوی غذایی سالم می توان هزینه ناشی از انواع بیماری ها را نیز کاهش داد .

این کارشناس بهبود تغذیه، بهره مندی از الگوی تغذیه مناسب، سالم و مغذی را زمینه ساز سلامتی و تامین نیازهای بدن دانست و افزود: تغذیه سالم به معنای محدودیت های شدید غذایی، لاغر ماندن و یا محروم شدن از غذاهایی که دوست دارید نیست.

در این کارگاه آموزشی، حاضران با اهمیت اصلاح رفتار تغذیه ای، راههای ترویج فرهنگ صحیح تغذیه، تاثیر تغذیه سالم بر سلامت فرد و تغذیه و ترویج الگوی غذای سالم آشنا شدند.

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبری : 18637
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید